IXIE kinderbegeleiding met paarden – Naast ouderschapscoaching begeleid ik kinderen met behulp van paarden. Het is ook mogelijk om een combinatietraject te doen van individuele begeleiding voor het kind en ouderschapscoaching.

Een aantal links van organisaties en mensen waar ik mee samenwerk:

Stichting Lichaamstaal – Informatie over alles rondom geboorte en contact met de baby en het jonge kind. Beeldmateriaal en filmavonden.

Associatie voor Interactiebegeleiding en Thuisbehandeling (AIT) – methodiek- en merkeigenaar van video-hometraining (VHT) en video-interactiebegeleiding (VIB), landelijk bureau.

Beeldend leven – Kindercoachpraktijk in Zeist. Agnes Breekveld biedt individuele kindercoaching en organiseert bijeenkomsten voor hoogbegaafde kinderen: GelukkigHB groepen.

De kracht van het kind – Kindercoach in Zeist. Anneke Davids heeft zich gespecialiseerd in pesten en coacht zowel gepeste als pestende kinderen.

Consultatiebureau Widar – Antroposofisch consultatiebureau in Zeist. Ouders die met hun kind bij Widar consultatiebureau komen, krijgen korting op onze diensten. In deze nieuwsbrief wordt ons werk voorgesteld (pagina 6).

Contact in beeld – Jessica Boerema is een collega zelfstandige video-hometrainer uit Groningen.

Eva Bronsveld – Eva geeft lezingen en cursussen over opvoeden en ze schrijft colums en blogs. Haar specialisatie is temperamentvolle kinderen.

Interessante websites over kinderen en opvoeding:

Kiind – Kiind informeert en inspireert tot een relaxter leven met kinderen.

Kroost – ouderschap zonder fratsen

link_icon